Livrare in maxim 3 ore in orasul Constanta

Politica Livrare

Tot ce trebuie sa stii gasesti la noi pe site.

• livrarile de flori se realizeaza in Orasul Constanta in maxim 3h de la confirmarea platii pe whatsapp 0768530574 sau pe mail themaflower@yahoo.com IN LIMITA TIMPULUI DISPONIBIL; daca acest interval este ocupat , livrarea se va face in aceeasi zi, cu siguranta.
• pentru produsele personalizate livrarea poate dura intre3 si 5 zile lucratoare.Imediat dupa plasarea comenzii veti fi informati cu privire la acest aspect.
Livrarea unui cadou este cea mai simpla metoda de a surprinde pe cineva sau de a-ti cere scuze cand ai uitat o aniversare sau o zi de nastere. Cu doar cateva click-uri poti apela la serviciul nostru de livrare flori online, iar aranjamentul floral ales va ajunge la destinatie la momentul potrivit. Nu conteaza anotimpul in care ne aflam deoarece aranjamentele noastre florale iti pot aduce primavara sau vara in casa, birou sau apartament. Iar daca vrei sa o surprinzi pe ea, cea pe care o iubesti si o adori, poti alege un buchet de o frumusete serena, creat si modelat pentru o persoana speciala.

Livrare flori pentru persoane speciale

Serviciile de livrare se adreseaza tuturor, persoane fizice, juridice, corporatii sau pur si simplu celor indragostiti de frumos. Exista foarte multe persoane care iubesc sa aiba flori in preajma lor si noi suntem aici sa indeplinim dorinte!