Hortensie Bleu

120lei

Categorie: Etichetă:

Descriere

        Hortensia reprezinta un arbust decorativ care detine multe flori, foarte colorate, cu inflorescente rotunde, globulare. Originara din Japonia si Asia de Sud-Est, hortensia este o planta care se adapteaza la mai multe tipuri de sol, de aceea s-a raspandit foarte usor prin mai multe colturi ale lumii. In Romania, hortensia este una dintre cele mai cautate si indragite plante pentru gradini si apartamente. Hortensia se creste foarte usor pe balcon, in ghivece de dimensiuni potrivite tinand cont de conditiile de lumina si hidratare. Hortensiilor nu le place soarele amiezii, dar nici umbra nu le prea priește. Așadar, dacă doriți să îi faceți pe plac hortensiei dumneavoastră, pentru a vă bucura de inflorescențe bogate, este bine să o plantați la semi-umbră. Soarele de dimineață și de după amiază este optim.

Udarea Hortensiilor:

Hortensiile au frunze cu o suprafață mare, care contribuie la evaporarea rapidă a unor cantități importante de apă. Totodată, planta are nevoie în mod natural de foarte multă apă. Din acest motiv, este foarte important să o udați regulat.

Plantarea Hortensiilor:

       Cel mai bun moment pentru plantarea hortensiilor este primăvara. Astfel, nu trebuie să vă mai temeți de îngheț, iar rădăcinile se vor prinde mai bine. Dar și vara, și toamna, puteți planta hortensii fără probleme. Aveți însă grijă, imediat după plantare și în zilele caniculare, să udați hortensia cu apă suficient de multă.

Dimensiuni: 15 cm diamentru, 50 cm inaltime

Orice produs achizitionat de la noi:

  • este insotit de un biletel handmade, personalizat si gratuit. Tu doar zi-ne mesajul!
  • este ambalat gratuit, de cadou!

! Mentiuni! In cazul in care aranjamentul dumneavoastra contine flori/ambalaje indisponibile, florarul poate inlocui cu flori/ambalaje asemanatoare ca forma si culoare.

! Poate diferi gradul de inflorire al florilor vs poza prezentata pe site

*Livrare gratuita in Orasul Constanta la comenzi de minim 150 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hortensie Bleu”

Adresa ta de email nu va fi publicată.