Tillandsia

100lei

Categorie:

Descriere

Tillandsia- planta aeriana

Udarea acesteia este esentiala desi categoria in care se afla acestea este de: plante aeriene, unde oamenii tind să se gândească că aceste plante au nevoie de puțină apă sau deloc (trăind în aer).Tillandsia au NEVOIE de apă, cu toate că ele pot supraviețui în perioade lungi de secetă, acestea NU CRESC și cu siguranță nu prosperă în aceste condiții, ele doar încearcând să supraviețuiască, murind într-un final. Planta are nevoie de un echilibru, ea nu trebuie să fie lăsată udă deoarece va putrezi și va muri.

Umiditatea NU este o sursă de apă pentru plantă. Tillandsia poate obține apă numai în cazul în care acesta este așezată pe frunzele lor, în natură, prin rouă, ceață și ploaie. Umiditatea doar întârzie procesul de uscare.

Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este de a scufunda întreaga plantă în chiuvetă sau intr-un castron, dacă este posibil, dacă nu, utilizați un furtun sau robinetul pană când planta este udă coplet. Planta dumneavoastră va aprecia, de asemenea, o înmuiere bună, timp de câteva ore, la fiecare una sau două săptămâni (dar niciodată să nu scufundați o plantă înflorită pentru mai mult de câteva secunde deoarece petalele se vor dizolva, scufundarea în acest caz fiind recomandată dacă aveți de gând să plecați pentru câteva săptămâni; este mai mult important ca planta să aibă apă suficientă, decât să aibă flori).

Orice produs achizitionat de la noi:

  • este insotit de un biletel handmade, personalizat si gratuit. Tu, doar zi-ne mesajul!
  • este ambalat gratuit, de cadou

* Livrare gratuita in Orasul Constanta

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tillandsia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *