Livrare in maxim 3 ore in orasul Constanta

Cum platesc?

Ai sosit unde trebuie!Floraria care le poate face pe „toate”, livram flori, plante, vaze, organizam evenimente si etc.
Vrem sa ai o experinta placuta, desfasurata in siguranta, in urma careia sa legi o conexiune emotionala cu cea careia ii trimiti un aranjament unic, un buchet fabulos sau o planta ce ii va spune mereu ca te gandesti la ea.
In functie de cum preferi, noi iti asiguram confortul de a alege una dintre urmatoarele optiuni de plata:

1. Credit card/Debit card. Poti plati fara griji cu cardul tau de credit sau de debit. Tranzactiile sunt securizate si procesate de catre mobilPay.
2. Cash la livrare. Vrei sa platesti cu bani cash? Nicio problema. Noi iti aducem florile pe care ti le doresti, iar tu ii poti inmana suma datorata curierului nostru.

3. Plata la sediul Floraria TheMa Flower– Str. Cuza Voda nr19, galeriile union. Te asteptam cu drag sa te impresionam cu noile decoruri din Florarie. Aici, la noi, ai doua optiuni: poti fie sa ridici comanda atunci cand vii sa o achiti, fie o livram noi mai apoi, cui doresti tu. In oricare dintre cazuri, suntem nerabdatori sa ne cunoastem in persoana.

4. Plata prin transfer bancar. Daca alegi aceasta optiune, imediat dupa terminarea comenzii vei primi pe email suma finala si toate datele de care ai nevoie pentru a efectua transferul. Dupa inregistrarea comenzii, asteptam sa ne trimiti dovada platii pe themaflower@yahoo.com si imediat apoi, noi iti vom pregati comanda pentru a ti-o inmana sau pentru a o livra. Ulterior, in termen de 2-3 zile lucratoare iti vom trimite factura aferenta comenzii tale prin email, pe adresa pe care ai folosit-o atunci cand ti-ai creat contul de utilizator pe site.